Jobba hos oss

Jobba hos oss


För oss på Lidköpings Carpart är engagemang, kompetens och nytänkande hos våra medarbetare nyckeln till framgång. ”Där andra ser problem ser vi möjligheter!”

Vi är ett företag i en bred och växande bransch där vägen fram ännu inte riktigt är utpekad, vilket innebär att i vårt företag finns det många möjligheter med olika typer av tjänster och inriktningar. Allt ifrån lagerpersonal till säljare, servicetekniker, kalibrerare och ingenjörer, många olika tjänster men med samma motto, kunden i fokus!

Vill du bli en del av vårt sammansvetsade, kompetenta och serviceinriktade team, skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev, även om vi inte alltid har en tjänst utannonserad är vi alltid intresserade av duktiga medarbetare för framtida behov.


Lidköpings Carpart AB har sedan 1987 levererat verkstadsutrustning och service till fordonsbranschen där vi nu gör allt från helhets entreprenad med att utforma och utrusta en verkstad från början till enstaka installationer, service, reparationer och ackrediterad kalibrering. Vi är idag över 30 anställda och omsätter ca 84 miljoner.

Copyright Lidköpings Carpart AB 2021. Alla rättigheter reserverade.